Comentarios de noticias

Boletín de noticias

Mantengase informado de nuestras ultimas noticias!

Tiempo actual

Bucarest

day-clear
  • Despejado
  • Temperatura: 1 °C
  • Viento: Sur, 7.4 km/h
  • Presión: 1021 hPa
  • Humedad rel: 69%
  • Visibilidad: 10 kilometros
Actualizado:
Mié, 07/01/2009 - 16:30

Costel Busuioc

<< Volver al foro :: Regístrate y participa

Costel Busuioc

Ce parere aveti de el ?
Un roman care incepe sa faca pentru Romania , pentru noi ,ce nu fac toti parlamentarii la un loc , ce se caca pe ei de grasi ce sant .
Felicitri , Costel !

Re: Costel Busuioc

Pardon , felicitari !!

Costel Busuioc

Dar ce anume face? Canta si canta bine, e un talent pe care il are, dar e tot zidar, ca toti care vin aici, asa ca nu face altceva decat sa confirme ca aproape toti romanii fac acelasi lucru aici, eu o sa ma bucur cand o sa vad ceva lume culta, nu doar un cantaret din santier.
Sper sa nu inteleaga nimeni gresit parerea mea, dar nu mi se pare ca aduce nici un aport celor veniti aici.
Succes lui in continuare, dar pana atunci raman miile de hoti si mafioti prezenti in aproape toate orasele Spaniei.
Trist, dar adevarat

COSTEL BUSUIOC - raspuns

Schimba imaginea ROMANIEI. O schimba, efectiv. Prin cultura. El este DOVADA VIE CA ROMANII POT FACE SI ALTCEVA IN VIATA DECAT MUNCI GRELE, MUNCILE PE CARE ALTII NU LE FAC pentru ca LE CONSIDERA INJOSITOARE. Iar, in ceea ce priveste faptul ca este sau a fost zidar, atunci, da-mi voie sa-ti dau cateva exemple: Elvis Presley a fost sofer de camion. Am citit un articol despre "mortii care aduc bani". Si acum curg banii din urma vanzarilor si afacerilor pe care le-a creat Elvis Presley in timpul vietii lui. Bieinteles ca banii ii iau mostenitorii. Alt exemplu: Julio Iglesias. A fost portar la Real Madrid pana cand accidentul i-a schimbat viata si a ajuns sa fie cel mai cunoscut cantaret spaniol din lume. In ceea ce priveste vocea lui Costel Busuioc, eu nu l-am ascultat, intentionez sa merg pe 23 decembrie la concertul lui de la Sala Palatului din Bucuresti. Colegii mi-au spus ca au fost la un concert de-al lui, tot la Sala Palatului in aceasta vara. Mi-au spus ca a cantat superb doua melodii, dar ca dupa aceea si-a pierdut glasul. Oricum, sunt hotarata sa merg la concertul sustinut de el cu ocazia Craciunului. Daca este asa cum mi-au spus colegii e mare pacat si cred ca baiatul acesta, COSTEL BUSUIOC ar trebui sa studieze serios canto, sa-si imbunatateasca vocea, sa invete tehnici de respiratie ca sa duca pana la capat un concert, fara sa aiba de suferit corzile lui vocale, fara sa aiba de suferit sanatatea lui. Am o intrebare: Ce ati dori sa faca Costel Busuioc pentru romanii din Spania, pentru romanii din Italia, pentru romanii din America? SA VINA SA MUNCEASCA EL? Sa invete el spaniola sau engleza americana in locul vostru? Este absurd. Absurd. Singurul lucru pe care il poate face un om bogat, care doreste sa ajute material pe cei din jur, este sa ofere banii unei fundatii de ajutorare a saracilor sau sa ofere bani altei fundatii de incurajare a talentelor in diverse domenii, sa investeasca in educatia celor care nu au banii necesari pentru educatie sau sa investeasca in proiecte ecologice, IN SANATATEA PLANETEI, A AEROULUI PE CARE-L RESPIRAM IN FIECARE ZI. Sunt singurele lucruri pe care le pot face OAMENII BOGATI, CU SUFLET NOBIL, CARITABIL. Acum ti-am dat tema pentru acasa: fa o lista cu ceea ce ai dori sa faca romanii care s-au realizat in diverse tari occidentale si incepe sa bifezi la puncte, sa vezi ceea ce tu poti indeplinesti din lista. Raluca.

<< Volver al foro :: Regístrate y participa